بهترین میکروفون تولید محتوا
این روزها بازار تولید محتوای ویدیویی از همیشه داغ تر است و هر روزه تعداد بیشتری به این عرصه علاقهمند میشوند. بر همین اساس و با در نظر گرفتن این موضوع، تولید محتوا نیازمند امکانات و تجهیزاتی نیز میباشد. در این مقاله قصد داریم در مورد میکروفون ها و بهترین میکروفون تولید محتوا صحبت کنیم، پس با ما همراه باشید …
میکروفون
ابتدا باید میکروفون را بشناسیم. میکروفون وسیله یا دستگاهی است که ارتعاشات صوتی از منابع مختلفی که آن را تولید میکنند جذب کرده و پس از آن،آنها را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند. میکروفون یکی از مهمترین تجهیزاتی است که برای ضبط و تولید محتوای خانگی به آن نیاز دارید. برای ضبط، شما به یک میکروفون باکیفیت نیاز دارید تا با استفاده از آن بتوانید صدایی واضح و بدون نویز ضبط کنید.
میکروفون ها دارای تنوع بسیار زیادی هستند و شما ممکن است در اولین خرید خود دچار سردرگمی شوید. پس بهتر است در ابتدا توضیحات مختصری در مورد امکانات، ویژگی ها و تفاوت انواع میکروفون ها ارائه دهیم.
انواع میکروفون استودیویی
میکروفون های استودیویی دارای انواع مختلفی می باشند. با توجه به امکانات، کاربردها و قیمت میکروفون ها، می توان آنها را به سه دسته تقسیم کرد. شامل میکروفون های کاندنسر (condensermics) ، میکروفون های داینامیک (dynamic mics) و میکروفون های ریبان (ribbon mics).
میکروفون های کاندنسر (condenser mics)
میکروفون های کاندنسر یکی از محبوب ترین نوع میکروفون ها می باشند که دارای قدرت بالایی در ضبط جزئیات هستند. از این رو آنها را در فضاهای ایزوله استفاده می کنند تا از ضبط کوچکترین نویز و اصوات اضافی جلوگیری نمایند. بنا بر گستره ضبط شان به دو دسته دیافراگم کوچک و دیافراگم بزرگ تقسیم میشوند.
میکروفون های داینامیک (dynamic mics)
در مقایسه با میکروفون های کاندنسر، میکروفون های داینامیک در ضبط صدا حساسیت کمتری دارند و علاوه بر آن بازه فرکانس کمتری را ارائه می دهند. این نوع از میکروفون ها صدای منبع صوتی خود را با استفاده از یک مگنت و یک voice coil جذب میکنند. از جمله کاربردهای این نوع میکروفون ها در اجراهای زنده است.
میکروفون های ریبان (ribbon mics)
این نوع میکروفون خود نوعی میکروفون داینامیک محسوب می شود که به علت قدیمی بودن،کمیاب تر از سایر میکروفون های موجود در بازار هستند و معمولاً قیمت بالایی دارند. ویژگی اصلی این نوع میکروفون ها این است که صدای بم را به خوبی دریافت کرده و صدای گرم ارائه می دهند. این نوع میکروفون از جمله مناسب ترین میکروفون هایی است که افراد می خواهند ریزترین جزئیات صدا نیز ضبط شود.
برای خرید بهترین میکروفون تولید محتوا از مجموعه اکو چراغی کلیک کنید.
بهترین میکروفون تولید محتوا
الگوی قطبی میکروفون
برای مشخص کردن نحوه دریافت صدا توسط میکروفون از عبارت الگوی قطبی استفاده میشود. انواع مختلف میکروفون متناسب با الگوی قطبی منحصر به فرد خود، دریافت صدای متفاوت و به تبع آن، کاربردهای متعددی را دارا می باشند. در ادامه چند نمونه از رایجترین الگوهای قطبی را معرفی خواهیم کرد.
الگوی قطبی تمام جهتی (omni directional)
میکروفون های با الگوی قطبی همه جهتی یا تمام جهتی میکروفون هایی هستند که تمام صدایی که اطراف خود دارند را به صورت یکسان جذب می کنند. این نوع میکروفون، رایجترین نوع میکروفون در بازار است. در واقع این نوع از میکروفون ها به صورت مساوی و در تمامی جهات به صدا حساس هستند به همین دلیل صدای کاملاً طبیعی را از محیط برای شما دریافت می کنند. اما بر اساس همین موارد ذکر شده این نوع از میکروفون ها برای ضبط صدا در محیط های باز و شلوغ مناسب نیستند. زیرا که قابلیت حذف نویز را ندارد.
الگوی قطبی تک جهتی(cardioid)
میکروفون کاردیودی یا تک جهتی میکروفون هایی هستند که بیشترین حساسیت را به صداهایی دارند که از جلو دریافت می کنند. در واقع این میکروفون ها صداهای اطراف را با شدت کمتری جذب می کنند و همین امر باعث می شود تا صدای پشت یا پس زمینه کار به خوبی حذف شود. از این رو این میکروفون ها برای فضاهای باز بسیار مناسب است.
از طرفی اگر این نوع میکروفون بیش از حد نزدیک به منبع صدا باشد، صداها را بم تر دریافت میکند. میکروفون های کاردیودی یا تک جهت به سه دسته تقسیم می شوند:
1.کاردیودی
2. سوپر کاردیودی
3. هایپر کاردیودی
الگوی قطبی دو جهتی (bidirectional یا figure 8)
میکروفون هایی با الگوی قطبی دو جهتی صدا را از دو جهت پشت و جلو دریافت میکنند و سایر نویز هایی که در اطراف وجود دارد را حذف می کنند. بر همین اساس الگوی آنها شبیه به عدد 8 انگلیسی است. این نوع از میکروفون ها کاربردی برای استریم و پادکست ندارند.
برای خرید بهترین میکروفون تولید محتوا از مجموعه اکو چراغی کلیک کنید.
بهترین میکروفون تولید محتوا
حساسیت صدای میکروفون
از دیگر عوامل مهمی که در هنگام خرید میکروفون بایستی به آن توجه شود، حساسیت صدای دریافتی آن است. این حساسیت با واحد دسی بل نمایش داده می شود و بسته به کاربرد میکروفون اهمیت پیدا میکند. هر چه عدد مربوطه به حساسیت میکروفون پایینتر باشد، میکروفون صدا های با رنج پایین تر دریافت کرده و دقت بالاتری دارد.
در ادامه قصد داریم تعدادی از بهترین میکروفون های موجود در بازار را به شما معرفی کنیم. توجه شود ترتیب معرفی آنان ملاک بهتر بودن بر دیگری نیست و باید بر اساس کاربردی که به آن نیاز دارید آنها را انتخاب کنید.
میکروفون استریم تراست مدل GXT 232 MANTIST
این مدل میکروفون جزء مدلهای حرفهای بازار است که به تبع آن قیمت بالایی نیز دارد. میکروفون استریم تراست مدل GXT 232 کیفیت بسیار بالا و رضایت بخشی را برای تولیدکنندگان محتوا و استریمر های تازه کار فراهم می کند.
این میکروفون از نوع کاندنسر است و از طریق درگاه usb به سیستم کامپیوتری متصل می شود. حساسیت صدای این نوع میکروفون 38 دسی بل است. الگوی قطبی آن تمام جهتی یا omni directional می باشد. ابعاد آن 150*50*35 میلی متر و وزنی 120 گرمی دارد که به همراه یک سه پایه رومیزی عرضه می شود تا کاربرد راحت تری داشته باشد.
برای خرید بهترین میکروفون تولید محتوا از مجموعه اکو چراغی کلیک کنید.
میکروفون یقه ای بویا مدل BY-M80D Lavalie microphone
این مدل میکروفون حساسیت صدای 120 دسی بل دارد. قابلیت حذف نویز و همچنین گیره یقه از جمله امکانات آن است. قابلیت اتصال به دوربین های دیجیتال، گوشیهای هوشمند و دیگر دستگاه های دیجیتال را دارد. پورت ارتباطی این نوع میکروفون XLR 3 PIN است که با یک رابط به راحتی می توانید به جک 3.5 میلیمتری تبدیل کنید.
میکروفون یقه ای بویا مدل BY-M1
یکی از میکروفون های باکیفیت شرکت بویا که با استقبال بسیار خوبی روبرو شد مدل BY-M1 است. حساسیت به صدای این مدل میکروفون 30 دسی بل می باشد و بازده دینامیکی 74 دسی بل و بیشتر را دارد. پورت اتصال آن از نوع جک 3.5 میلی متری است و قابلیت اتصال به دوربین های DSLR را دارا می باشد. تامین انرژی این نوع میکروفون بر عهده یک باتری LR44 است. برای این میکروفون 1 عدد حدد حفاظ نیز در نظر گرفته شده است تا هنگام ضبط صدا عواملی مانند وزش باد باعث ایجاد پارازیت صوتی نشود.
از نکات مثبت این میکروفون می توان به:
– نسبت کیفیت میکروفون به نسبت قیمت پایین
-حذف نویز قابل قبول
– سبک و کم حجم بودن اشاره کرد.
و البته نکات منفی نیز در آن به چشم می خورد همچون :
– سیم طولانی که گاها گره میخورد
– بسیار ظریف بودن و کیفیت پایین بدنه
میکروفون یقه ای بیسیم رود مدل wireless go
یکی از کاربردی ترین مدلهای میکروفون برای تولید محتوا، میکروفون یقه ای بیسیم رود مدل wireless go است. از مهمترین مزیتهای این میکروفون میتوان به :
– بدون سیم بودن و اتصال وایرلس
– حذف نویز بسیار عالی اشاره کرد.
این میکروفون دارای یک گیرنده، یک فرستنده،دو کابل برای شارژ و یک کابل جک 3.5 میلی متری برای اتصال گیرنده به سیستم کامپیوتری است.
این نوع میکروفون از جمله میکروفون های حرفه ای محسوب می شود که دارای قیمت بسیار بالایی است.
برای خرید بهترین میکروفون تولید محتوا از مجموعه اکو چراغی کلیک کنید.
میکروفون کاندنسر ریزر مدل seiren x
میکروفون های ریزر در دسته محصولات حرفه ای قرار می گیرند که قیمت بسیار بالایی نیز دارند. این نوع میکروفون گزینه بسیار مناسبی برای استریم کنندگان بازی های ویدیویی محسوب می شود. این نوع میکروفون از الگوی صدای سوپرکاردیودی از دسته های الگوی قطبی تک جهت بهره میبرد که باعث میشود صداهای ناخواسته پس زمینه و نویز ها حذف شود و صدای رسا و شفاف به شما تحویل می دهد.
میکروفون seiren x دارای ابعاد 180*90*90 است و وزنی 383 گرمی دارد. حساسیت صدای آن نیز 85 دسی بل می باشد.
میکروفون کندانسر فای فاین مدل k669b
این مدل میکروفون یک میکروفون کندانسر حرفه ای است و از طریق usb به سیستم کامپیوتری متصل میشود. حساسیت صدای 43 دسی بل دارد. ابعاد این میکروفون 120*45*45 میلی متر است. وزن 400 گرمی دارد. میکروفون کندانسر فای فاین مدل k669b از الگوریتم قطبی همه جهتی بهره می برد.
برای خرید بهترین میکروفون تولید محتوا از مجموعه اکو چراغی کلیک کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد میکروفون از ویکی پدیا کلیک کنید.