راهنمای خرید میکروفن + نکات مهم برای خرید بهترین میکروفن
راهنمای خرید میکروفن + نکات مهم برای خرید بهترین میکروفن موضوع امروز مقاله ما است. ما در این مقاله اطلاعات بیشتری از میکروفن ها در اختیار شما قرار می دهیم تا بتوانید با توجه به کاربرد بهترین میکروفن را برای خود انتخاب کنید.
میکروفن ها انواع مختلفی دارند، از جمله؛ (میکروفن خوانندگی، میکروفن مداحی، میکروفن سالن کنفرانس و …) که بسته به نوع کار شما مورد استفاده قرار می گیرند.
این تجهیزات جزء مهم ترین تجهیزات ضبط صدا به شمار می روند. برند و تنوع میکروفن ها آنقدر زیاد است که انتخاب یک میکروفن خوب و کاربردی که صدایی طبیعی و شفاف داشته باشد، کار راحتی نخواهد بود.
ما اینجاییم تا به شما کمک کنیم بهترین میکروفن را برای کار مورد نظر خود انتخاب نمایید. با ما همراه باشید.
میکروفن چیست؟
میکروفن دستگاهی است که ارتعاشات صوتی را از منابع صدایی جذب و آن ها را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند. درواقع پری امپ ها به کمک میکروفن آمده، سیگنال های خروجی فوق را تقویت می کنند. و این امکان را به ما می دهند که بتوانیم آن ها را کیفیتی بسیار عالی ضبط کنیم.
میکروفن ها انواع مختلفی دارند که برای کاربردهای مختلفی ساخته شده اند. در ادامه به انواع میکروفن ها و کاربرد آن ها می پردازیم.
انواع میکروفن ها
در ادامه راهنمای خرید میکروفن به معرفی انواع میکروفن ها می پردازیم. برای خرید یک میکروفن کاربردی ابتدا شما باید با انواع میکروفن ها آشنا شوید.
-
میکروفن های کاندنسر
میکروفن های کاندنسر از محبوب ترین و پرفروش ترین میکروفن های حال حاضر در بازار است چراکه بسیاری از استودیوها از این میکروفن برای ضبط استفاده می کنند. کیفیت این میکروفن ها فوق العاده است.
میکروفن های کاندنسر بسیار دقیق هستند و صدایی شفاف و باکیفیت ضبط می کنند. میکروفن های کاندنسر به دو نوع میکروفن های کاندنسر دیافراگم کوچک و دیافراگم بزرگ تقسیم می شوند. اکثر مهندسین صدا از این میکروفن ها استفاده می کنند.
-
میکروفن های داینامیک
میکروفن های داینامیک بیشتر در اجراهای زنده کاربرد دارند. درواقع از این میکروفن ها برای ضبط صداهای بسیار بلند استفاده می شود.
مهندسین صدا از میکروفن های داینامیک برای ضبط گیتارهای الکتریک، درامز، امپلی فایر های بیس و یا خوانندگان راک و متال استفاده می کنند.
در مقایسه با میکروفن های کاندنسر این میکروفن ها از حساسیت کمتری برخوردارند و بازه فرکانسی کمتری را ارائه می دهند.
-
میکروفن های ریبون (Ribbon)
از میکروفن های ریبون در دهه 50 برای ضبط انواع سازها و وکال استفاده می شد. این میکروفن ها پس از مدتی جای خود را به میکروفن های کاندنسر دادند و در حال حاضر نیز تعداد کمی از آن ها در بازار موجود می باشد.
ویژگی ممتاز میکروفن های ریبون این است که فرکانس های بم را به خوبی دریافت و صدایی بسیار گرم ارائه می هند. البته قیمت این نوع میکروفن ها بسیار زیاد است.
کاربرد میکروفن ها
از میکروفن ها برای کاربردهای مختلفی استفاده می شود. در ادامه مطلب راهنمای خرید میکروفن به کاربرد میکروفن ها می پردازیم.
-
میکروفن های مداحی
برند های میکروفن های مداحی که در بازار عرضه شده اند بسیار زیاد است. در این بین برند شور (SHURE) یکی از بهترین و پرفروش ترین برند های میکروفن مداحی شناخته می شود.
این نوع میکروفن مدل های مختلفی دارد که به عنوان میکروفن های داینامیک شناخته می شود. بدنه این میکروفن ها فلزی است که استحکام فوق العاده ای نیز دارند.
قیمت این نوع میکروفن با توجه به میزان امپدانس، نوع مبدل و کشور سازنده متفاوت می باشد.
-
میکروفن های خوانندگی
میکروفن های خوانندگی همان طور که از اسمش پیداست برای ضبط صدای خوانندگان طراحی می شوند. این میکروفن ها مدل ها و طراح های زیادی دارند.
مهم ترین ویژگی میکروفن های خوانندگی این است که حساسیت صدا را پایین می برند و نویز صدا را کم می کنند. درواقع ارتعاش صدا با این میکروفن ها از بین می رود.
برای خرید میکروفن های خوانندگی علاوه بر رعایت نکات فوق، با یک کارشناس و مشاور فروش مشورت کنید.
-
میکروفن های حرفه ای
از میکروفن های حرفه ای برای تولید محتوای قوی و مهم استفاده می شود. برای خرید میکروفن های حرفه ای ابتدا به نوع و برند میکروفن توجه کنید. چراکه برخی از این نوع میکروفن ها حرفه ای نیستند و ارتعاشات صوتی را به خوبی جذب نمی کنند.
هنگام خرید میکروفن های حرفه ای دقت کنید که سیگنال های الکتریکی دریافت شده از میکروفن ها، بهترین کیفیت را داشته باشند.
جمع بندی نهایی
راهنمای خرید میکروفن + نکات مهم برای خرید بهترین میکروفن موضوع مقاله ما بود. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما همراهان عزیز فروشگاه آنلاین اکو چراغی قرار گرفته باشد.